Basic+Accessories = Low Budget kismamaruha gardrób

Minden nagy márkának van egy részlege, ami kimarad a look-bookból: a basic kollekció. Míg a friss darabok színpompásak, gazdagon díszítettek, az aktuális szezon trendjeit tükrözik, addig a basic topok és nadrágok függetlenek a divathullámoktól. Egyszerű szabás, tiszta színek, univerzális felhasználási területek jellemzik őket. Meg persze az alacsonyabb ár is.

Ezeket az alapdarabokat a kismamaruha gyártók is bevezették. Kismamaként ráadásul az alap pólókhoz saját kardigánjaidat tudod párosítani, még többet spórolva ezzel. Évről-évre kapható pólók, alapfarmerek, szoknyák, szabadidő ruhák, pizsamák. Persze ezeket mindig updatelik az aktuális divatszínekkel, melyek természetesen a kismamaruhákra is vonatkoznak. Így idén például a fehér, fekete, szürke mellett találkozhatsz pasztelles cukorkaszínekkel, korall pirossal és élénk pinkkel is.

Hogyan tudod őket még inkább az aktuális trendekhez alakítani? Néhány olcsó és nem kifejezetten kismamáknak szánt kiegészítő, és már kész is. Szerezz be néhány kendőt, sálat. Ahogy váltogatod őket, úgy kelt más hatást egy sima fehér póló. Idén például divatosak a virágminták, úgyhogy elő a kisebb, nagyobb kitűzőkkel, gyűrűkkel, medálokkal. A kismamaruha nadrágjaidat övekkel tudod feldobni. Kismamaként a gumisak között nézz körül, illetve mell alatt a dupla soros, megköthető darabok jöhetnek szóba. Ezek finoman kiemelik a pocakot, és egy-egy fényes anyag igazán elegánssá varázsolja a szetted. Bátran fűzz hosszú kendőket az övtartókba, sőt, így nyáron vékony kötél is remekül mutat a farmer rövdnadrágokon, amik a tengerparton parkoló vitorlások hangulatát idézik, akár pocakosan is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.